Három bizottsági pályázatot írtak ki

Két, civilszervezeteknek szóló pályázatot írt ki a paksi képviselő-testület humánpolitikai bizottsága. Az egyikkel kulturális alkotások, események létrehozását, illetve a város kulturális értékeinek, hagyományainak megőrzését, fejlesztését szolgáló tevékenységeket kívánnak támogatni.

A másik pályázattal a grémium az egészségügyi, valamint szociális területen végzett tevékenységet támogatja: többek között a folyamatos és sürgősségi betegellátás színvonalának és hozzáférhetőségének javítását, a szenvedélybetegségek megelőzését, valamint a lakosság szociális és gyermekjóléti alapellátásának javítását. Mindkét pályázat benyújtásának határideje április 15.

Megjelent a gazdasági bizottság pályázata is. Pályázni lehet a környezeti nevelés és oktatás, tudatformálás számos témakörében, az ivóvíz minőségének javítására, a vízterhelő anyagok mennyiségének mérséklésére, de emellett még más, a környezetvédelemhez kapcsolódó tevékenységgel is, a virágosítástól az allergén növények irtásáig. A pályázatokat április 15.-ig kell eljuttatni a Paksi Polgármesteri Hivatalba.

A részletes kiírásokat további fontos részletekkel a www.paks.hu honlapon böngészhetik az érdeklődők.