Mezősi Árpád: látványos fejlődést várnak a hetes körzetben élők

– Az emberek tudják, hogy amikor egyéni képviselő voltam, a körzetem látványosan fejlődött. Ezt várják a hetesben élők is, és én tenni akarok ezért a városrészért – mondja Mezősi Árpád, az MSZP időközi választáson induló aspiránsa pénteki sajtótájékoztatóján.

Mezősi Árpád kiemelte, nem úgy kellene kinéznie ennek a területnek, mint például a Vadász utca, hanem úgy, mint a Hősök tere, s az itt élőkkel együtt gondolkodva kell meghatározni a fejlesztési irányokat. Arról is beszélt a körzetben tartott sajtótájékoztatón, hogy egy utcafelújítást megelőzően nem a Városházán hanem a helyszínen tartana lakossági fórumot. Kiemelte: képviselőjelölt-társai sok mindent bevettek programjukba, ami tőle már elhangzott, s számára ez azt mutatja, hogy jó úton halad. Rámutatott, hogy sok problémát, ami már egy emberöltő óta gondot jelent az itt élőknek, rövid időn belül meg lehetne oldani, ilyen például a gyalogátkelőhelyek kialakítása.

– A hetes körzet választások idején az ígéretek földje, csak az a baj, hogy a megvalósítás eddig rendre elmaradt. Mezősi Árpád személyében gondos gazdája lenne a városrésznek – mondja Heringes Anita. Az MSZP országgyűlési képviselője, a párt helyi szervezetének elnöke kiemelte, mindent megtesznek azért, hogy minél több emberhez eljussanak, s egy füzetben gyűjtik össze a megvalósítandó feladatokat.