Gáspár Viktor elősegítené a képviselők és a városlakók közti párbeszédet

Egy olyan, kölcsönös bizalmon alapuló, az eddigiekhez képest más és jobb képviseletet kínál, ami jelenleg hiányzik, mondta Gáspár Viktor, a Jobbik időközi választáson induló képviselőjelöltje. A Szentlélek-templomnál tartott utcafórumon beszélt arról is, hogy képviselőként éllovasa lenne egy olyan online rendszer létrehozásának, amely a személyes találkozók mellett elősegítené a képviselők és a városlakók közötti párbeszédet.

A biztonságos közlekedés érdekében Gáspár Viktor fontosnak tartaná az utak állapotának javítását, forgalomlassítók kihelyezését, valamint gyalogátkelőhelyek létesítését az Újtemplom utcában, a Kölesdi és a Tolnai úton.

Megválasztása esetén kiemelt figyelmet kíván fordítani az egészségmegőrzést és a nemzettudatos nevelést elősegítő programok létrehozására, támogatására, valamint a civilszervezetek kiemelt támogatására.

Kiemelte, hogy Pakson az utóbbi jó pár évben úgy alakult, hogy a körzet képviselője egyben alpolgármester volt, ez utóbbi funkció pedig annyi feladatot adott, hogy nem tudták a városrész képviseletét megfelelő módon ellátni. Hozzátette: Horváth Zoltán képviselővel mindenkor a helyi érdekek megvédését tartanák szem előtt a központi kormányzati törekvésekkel szemben.