Bárány Balázs: Mezősi Árpád személye jó alternatíva a választóknak

– Látszik, hogy kampányidőszak van, elindult egy-két munka a körzetben. A kérdés, hogy ez miért nem történt meg eddig – tette fel a kérdést Mezősi Árpád, az MSZP képviselőjelöltje a Kurcsatov utca és az Alkotók útja találkozásánál tartott sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a csapadékvíz-elvezetés és az utak állapota ezen a területen is gond, a Kurcsatovról a Búzavirág utca felé haladva a közvilágítás is fejlesztendő. Kiemelte, képviselőként azért munkálkodna, hogy az elmúlt 26 évben elmaradt fejlesztésekből minél több megvalósuljon, mert a város adós ezzel a hetes körzetnek.

– Az elmúlt időszak időközi választásain a Fidesz jelöltjei sorra veszítettek, mert az emberek arra szavaznak, akit alternatívának tartanak, Mezősi Árpád pedig számukra az – mondta a sajtótájékoztatón Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja. Arról is beszélt, hogy a tízezer fős Solymár képviselő-testületének egyedüli szocialista tagjaként pontosan tudja, miért fontos olyan képviselőket beválasztani az önkormányzatokba, akik nem a pártpolitikai utasításokat hajtják végre, hanem az embereket képviselik.

Azért ajánlja képviselőnek Mezősi Árpádot, mert ennek a városrésznek olyan ember kell, aki a gazdája lesz, és akinek az önkormányzatban ez lesz az elsődleges feladata, mert a körzetben élők megérdemlik, hogy végre élhető és szép környezetben lakjanak – csatlakozott az előtte szólókhoz Heringes Anita, az MSZP országgyűlési képviselője, a párt paksi szervezetének elnöke.