Mezősi Árpád: méternyi papírt megtöltenek a körzet problémái

– Méternyi papírt megtöltenek a hetes körzetben tapasztalt problémák, ezek megoldásán szeretnék dolgozni, hogy ne érezzék úgy az ott élők: a gimnáziummal véget ér a város – mondta Mezősi Árpád, az MSZP időközi választáson induló képviselőjelöltje a piactéren tartott sajtótájékoztatóján.

Elmondta, hogy programja, melyet tegnap eljuttattak a választókhoz, összhangban van a város hétéves fejlesztési programjával. Számít a polgármesterre és a képviselőkre, hiszen esküvel fogadták, hogy mindent megtesznek Paks fejlődéséért, aminek a hetes választókörzet is része.

Kiemelte, hogy a városrész képviselete számára nem a sokadik feladat lenne, hanem az első és legfontosabb.

– A testületben szükség van másfajta látásmódra és munkastílusra. Oda kell figyelni a körzetre, és addig munkálkodni, amíg a problémák meg nem oldódnak. Én ilyen voltam, vagyok és leszek – hangsúlyozta.

– A hetes körzetben élők azt érzik, nélkülük hozzák meg a döntéseket a Városházán, az ő kéréseik nem találnak meghallgatásra – mondta Heringes Anita, az MSZP országgyűlési képviselője, a párt helyi szervezetének elnöke. Hozzátette: ezért olyan képviselőre van szükség, aki tényleg dolgozni kíván ezért a körzetért és megkérdezi az ott élőket, mert Paks ezen része is megérdemli végre, hogy komolyan vegyék.