Szabó Péter: a körzetben élők megerősítettek, hogy jó úton járok

– Nyugodt, kiegyensúlyozott kampányon vagyunk túl – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Szabó Péter, a Fidesz–KDNP időközi választáson induló képviselőjelöltje. Hozzátette: a körzetben folytatott beszélgetések megerősítették abban, hogy jó úton jár, és köszöni, hogy a választók kiegészítették programját észrevételeikkel, javaslataikkal.

– Rengeteg feladat áll még előttünk, de 2010–14 között sok minden elindult a körzetben – hangsúlyozta, kiemelve az Újtemplom utca út- és járdaburkolatának felújítását, a Hétszínvirág tagóvoda épületének és udvarának korszerűsítését, a Tolnai út csapadékvíz-elvezetési rendszerének felújítását és a Kandó utca burkolatépítését. – Szeretném folytatni a körzet fejlesztését, nagyobb lendülettel, fiatalosabb hozzáállással – tette hozzá az aspiráns, aki azt is elmondta: tudja, hogy tervei megvalósítására idő kell, de mint az a lakossági találkozókon kiderült, ezzel a választók is tisztában vannak.

A jelölt mellett szólalt meg Bagdy László tanácsnok is. – Süli János polgármester bizalmat szavazott Szabó Péternek és felkérte, hogy legyen a város alpolgármestere, és a testület nagy többsége is támogatta szavazatával, akkor a körzet képviselőjének is tökéletes lesz, hosszú távon tudja majd képviselni az itt élők érdekeit – fogalmazott.