Bemutatkozott a paksi BNI

Bizalmi alapon, üzleti ajánlásokkal segítik egymást a világszerte működő Business Network International (BNI) tagjai. Az alakuló paksi csoport tagjai ma újságírók előtt ismertették a nemzetközi szervezet működését. A BNI célja, hogy üzletembereket ültessen le egy asztalhoz, akik jutalékmentesen segítve egymást fellendíthetik az üzleti életet és eredményesebbé teszik a vállalkozásokat.

A BNI üzleti szervezet által kínált modellt paksi vállalkozók is felismerték. Az alakuló paksi csoport egyik erőssége, hogy nemcsak helyi vállalkozók alkotják, de dunaföldvári, dunaújvárosi, sőt budapesti vállalkozások is tagjai, ezek képviselői minden csütörtökön azért utaznak a paksi üzleti reggelire, hogy helyi vállalkozásokkal üzletelhessenek. Ez eredményesebbé teheti a helyi mikro-, kis- és középvállalkozásokat, bővülhet üzleti körük. Az új kapcsolatok, új cégek, szolgáltatások megjelenése pedig a város fejlődését is szolgálhatja.

A Business Network International a világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítő szervezete, világszerte több mint 190 ezer tagja van. A szervezet 60 országban van jelen több mint 7300 csoporttal.