Hétvégi programajánló

Több program is lesz a hétvégén az ünnepvárás jegyében, ezekből szemezgettünk. Az adventi rendezvények mellett már a jégpályára is ki lehet látogatni.

Karácsonyváró foglalkozásra várják a családokat december 17-én 10 órától a Kincskereső Gyermekkönyvtárba. A Szaggató zenekar adventi műsorát követően ajándéktárgyakat és ünnepi díszeket lehet majd készíteni.

Adventi jótékonysági vásár lesz a Cseresznyéskert Erdei Iskolában december 17-én 9 órától. A vásár mellett lesz kulturális műsor, gyermekprogramok, gyöngyfűzés, fafaragás, íjászat, és még sok más. A vendégeket gulyáslevessel, teával, forralt borral. Bővebb információt Radócziné Hornyák Ivettől a 20/990-93-35 és Horváth Zoltántól 20/613-61-98-as telefonszámon.

Gyermek karácsony hangjai címmel a paksi Broadway Stúdió és a Tini Tüsik előadása kezdődik december 18-án 17 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központban, közreműködik Főnix Táncterem. A belépő 1000 foirnt, jegyek elővételben kaphatók a Süni Gyermekkuckóban és a Főnix Táncteremben.

A Paksi Városi Vegyeskar adventi koncertje lesz december 18-án 17 órakor az evangélikus templomban. Orgonán játszik Koch Boglárka. A belépés díjtalan.

Megnyitották a paksi jégpálya kapuit az idei szezonra, ahol hétfőtől péntekig 14-től 22 óráig, hétvégén pedig 9-től 22 óráig lehet korcsolyázni. A belépők árában a tavalyihoz képest nincs változás.

További részletek, programok a www.paks.hu oldalon, a programok menü alatt.