Siklósi Zoltán az iparoskör élén

Siklósi Zoltánt, a Zo-Bau Kft. vezetőjét választotta nyílt szavazással, egyhangúlag elnökké Paksi Halászcsárdában tartott közgyűlésén a Paksi Iparos és Vállalkozói Kör. Az elnökség tagja lett Dobszai Zsolt, dr. Sztruhár Sándor, Lőrincz János és Volf József. A felügyelőbizottság tagjává választották Endrődi Józsefet, Frics Pált és Füle Krisztiánt.

Ulbert Sándor elnök sok sikert kívánt utódjának, lapunknak pedig elmondta, hogy nagyon szépnek és eredményesnek érzi az elmúlt 18 évet, de úgy gondolja, új lendületre, fiatalokra van szükség. Ő egyébként alapító tagja a testületnek, 13 éven át az elnökség tagként, öt évig elnök dolgozott. Legnagyobb eredményének azt tartja, hogy az utóbbi években sok iparosköri tag kapott év vállalkozója elismerést megyei és országos szinten. Ezt a leköszönő alelnök, Pintér Ferenc is kiemelte, aki szerint az elmúlt öv év volt a legdinamikusabb időszak az egyesület életében. Pintér Ferenc tett javaslatot egyébként az új elnök személyére, majd, amikor megalakult az új vezetőség, bejelentette, hogy kilép a Paksi Iparos és Vállalkozói Körből. Azt mondta, miután ő ajánlotta Siklósi Zoltán a posztra, ráadásul elég karizmatikus személyiség, mindig rávetülne az árnyéka.

Siklósi Zoltán szeretné a tradíciókat folytatni, az eredményeket megtartani. Célja ezen kívül, hogy fiatalítson, bővítsen az iparoskörön, amely továbbra sem az üzlet, hanem a baráti kapcsolatok színtere lesz, de cél, hogy közösen bővíthessék ismereteiket. Az új elnök bízik benne, hogy a város is számít majd a véleményükre.