Szoros az állás a városi bajnokságban

Tizenkét csapat részvételével elkezdődött az idei amatőr kispályás teremlabdarúgó-bajnokság az ESZI sportcsarnokban, az együttesek körmérkőzéses rendszerben küzdenek egymással. A helyszín sűrű terembeosztása miatt 12 játéknap alatt bonyolítják le a 22 mérkőzésből álló sorozatot, a főszervező immár hagyományosan a Paksi Sportegyesület szabadidősport szakosztálya. A Rosszfiúk, illetve a korábbi többszörös győztes Kreszpark Rangers is résztvevője a sorozatnak.

– Idén az a tervünk, hogy minden meccsen jót játsszunk, jól érezzük magunkat, és a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjük. Nagy célokat nem tűztünk magunk elé, a csapatunkat elsősorban helyi roma fiatalok alkotják – fogalmazott Farkas Attila, a Rosszfiúk csapatvezetője.

– Az első összecsapásunk előtt éppen csak össze tudtuk szedni a csapatunkat, többen sérültek, betegek, mások munkahelyi okok miatt hiányoznak. Nem tűztük ki célként a dobogót, de mindent megteszünk érte, nagybetűs baráti társaság a miénk – összegzett Dallos Tibor, a Kreszpark Rangers csapatvezetője. Az első négy játéknap után rendkívül szoros az állás, nyolc fordulót követően jelenleg a Kreszpark vezet, de a nyolcadik Atomland-Gonoszok is mindössze öt ponttal van lemaradva az éllovas mögött. A sorozat január 29-én folytatódik, az összecsapások belépőjegy nélkül megtekinthetők. Az idei kiírás záró fordulóját február 26-án rendezik.