Főszerkesztőt keresnek a Paksi Hírnök élére

A Paksi Hírnök főszerkesztői állására hirdet pályázatot a Paksi Polgármesteri Hivatal. A főszerkesztő feladata a TelePaks Médiacentrum Nonprofit Kft. által kiadott időszaki lap főszerkesztői feladatainak ellátása.

Pályázati feltétel a magyar állampolgárság, büntetlen előélet, a média területén szerzett szakirányú végzettség, illetve legalább öt éves szakmai gyakorlat, előny a szakirányú felsőfokú végzettség, az újságírás, nyomtatott sajtó területén szerzett szakmai tapasztalat.

A pályázathoz csatolni kell a főszerkesztői feladatok ellátására vonatkozó szakmai tervet, részletes szakmai önéletrajzot, a végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolatát, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt. A foglalkoztatás módja munkaviszony, a főszerkesztő díjazását a képviselő-testület állapítja meg.

A pályázat benyújtásának határideje 2017. május 10. A pályázatot zárt borítékban a Paksi Polgármesteri Hivatal Titkársági Osztályára kell benyújtani (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.). A borítékon kérik feltüntetni: Paksi Hírnök főszerkesztői pályázat.

A beérkező pályázatokat a polgármester által létrehozott ad hoc bizottság véleményezi. A megbízásról a képviselő-testület dönt. A pályázatok elbírálásának határideje 2017. május 31. A megbízás határozott időre, 2017. június 1-től 2020. május 31-ig szól.