Díjazták Paks új arculatát és a Spájz vásárt

Kétszeres gyémánt díjas lett Paks az országos városmarketing pályázaton. Paks Város új arculata nevezéssel, Arculattervezés kategóriában, a Spájz termelők és kreatívok vására nevezéssel Rendezvény-esemény kategóriában a 2017-es pályázati időszakban végzett eredményes, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységéért ítélte városunknak a szakmai díjakat a Magyar Marketing Szövetség.

Az okleveleket Czink Dóra, az önkormányzat turisztikai és városmarketing referense vette át Budapesten, a Magyar Telekom Székházában megrendezett Márkaépítés Konferencián. – Azért fontosak ezek a díjak, mert lehetőséget adnak a szakmai kapcsolataink erősítésére a városmarketing területén, illetve olyan városokkal szerepelhet Paks egy platformon, mint Győr, Siófok, Miskolc vagy Kaposvár – emelte ki Czink Dóra.

– Ez az elismerés is azt igazolja, hogy jó döntést hoztunk, amikor az új városi arculat kialakításáról határoztunk. Paks új logóját és arculatát reményeim szerint a paksiak is megkedvelik – fogalmazott Kovács Sándor, a turisztikai és városmarketing bizottság elnöke a díjátadót követően.

Az Országos Városmarketing Díj pályázatot a Magyar Marketing Szövetség Alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre.