Klímastratégiai konzultáció lesz Pakson

A Tolna Megyei Önkormányzat megbízásából kialakítják a megyei klímastratégiát KEHOP pályázat keretében. A projektben klímastratégiai konzultációra várja a Tolnai Megyei Önkormányzat, Paks Város Önkormányzata és a Dipol Csoport az érdeklődőket, civil szervezeteket, érdeklődő diákokat is, június 15-én 10 órára Paks Polgármesteri Hivatalába.

A klímastratégiai konzultáció alkalmával egy olyan platform létrehozása valósul meg megyei szinten, amely a már működő klímavédelemért tevékenykedő szervezetek munkáját összehangolja, és a klímavédelem népszerűsítésére törekszik a megye minden településén.

A részvételi szándékot június 13-ig kell jelezni Ábrahám Móni programkoordinátornál a mabraham@dipolcsoport.hu e-mail címen, vagy a 70/319-21-92-es telefonszámon.

A projekt keretében klímastratégia workshopot is rendeznek. A megyei klímastratégia kialakításában nagyon fontos a helyi és az egész megyére kiterjedő információk összegyűjtése és feldolgozása a helyi szervezetek, intézmények és lakosok bevonásával. A workshop keretében valódi műhelymunka folyik, a moderátor, a stratégiakészítő szakértők és a helyi érintettek bevonásával. A rendezvény június 21-én 10 órától lesz Paks Polgármesteri Hivatalában.

A részvételi szándékot június 19-ig kell jelezni Ábrahám Móni programkoordinátornál a mabraham@dipolcsoport.hu e-mail címen vagy a 70/319-21-92-es telefonszámon.

A programokról további részleteket a paks.hu honlapon találnak az érdeklődők.