Dallos Szilvia a Médiacentrum új vezetője

Dallos Szilviát nevezték ki a TelePaks Médiacentrum Nonprofit Kft. ügyvezetőjének a távozó Kovács Tibor helyére. Minderről Paks Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 21-i rendkívüli ülésén döntött. A TelePaks Városi Televízió mellett a Médiacentrum szerves részét képezi a folyamatosan frissülő hírblogot és kétheti magazint megjelentető Paksi Hírnök is. Ez utóbbi főszerkesztői teendőinek ellátásával is megbízta a képviselő-testület Dallos Szilviát miután a korábban pályázati úton választott jelölt visszalépett.

Éppen húsz esztendeje dolgozik a paksi médiában Dallos Szilvia, pályafutását a Fortuna Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként kezdte 1997-ben. A TelePaks stábjához 2000-ben csatlakozott, 2014-től szerkesztőségvezetőként dolgozik. Ügyvezetői kinevezése 2018. június 30-ig szól.

Dallos Szilvia szerint sokszínű a helyi sajtó, ami annak köszönhető, hogy a paksi önkormányzat minden támogatást megad a független munkához. Mint elmondta, városvezetés számára eddig is kiemelten fontos volt a lakosság hiteles tájékoztatása, a közelgő atomerőmű beruházás kapcsán pedig még nagyobb szerepe lesz a tárgyilagos, gyors információközlésnek.

– A sajtó folyton változik, a közösségi média egyre nagyobb szerepet kap, éppen ezért még nagyobb jelentőséggel bír a hiteles, szakszerű tájékoztatás. Mi is folyamatosan törekszünk a megújulásra, az új eszközök adta lehetőségek kiaknázására, hiszen feladatunk, hogy a Telepaks Médiacentrum által működtetett televízión, újságon és online felületeken keresztül minden korosztályt elérjünk és biztosítsuk a paksiak számára a naprakész tájékoztatást – fogalmazott a Médiacentrum új vezetője.