Hajnalig tartott a Pool Festival a paksi strandon

Idén is népszerű volt a paksi strandon megtartott Pool Festival.  A rendezvényen volt dj verseny, fellépett a városban működő moderntánc-csoportok közül a Destiny’s Dancers, a Csillag Show-tánc Egyesület, a Pódium Táncstúdió, a Főnix Tánccsoport, valamint a Gamila Orientális Hastánccsoport. Zenélt a paksi PistiEst, és helyi lemezlovasok is szórakoztatták a közönséget. A sztárfellépők a Hősök, a Sub Bass Monster és Chris Lawier voltak. Idén a családokra gondolva bővítették a programkínálatot a szervezők, valamint helyi árusok kínálták portékáikat, finom ételek és borok is szerepeltek a palettán.

A strand kiváló vízminőségű élménymedencéje, barátságos, zöld környezete és hangulatos fesztiváldizájn tette komfortossá a rendezvényt, amit tavaly rendeztek meg először a fürdőhelyen.

A fesztivált két helyi lemezlovas, Bányai Péter és Bíró Kristóf álmodta meg annak nyomán, hogy a fővárosban és sok vidéki strandfürdőben elterjedtek az esti medencés partik és éjszakai fürdőprogramok, amelyek azon túl, hogy kellemes szórakozást ígérnek, népszerűsítik a hazai fürdőkultúrát. A Paksi Ürgemezei Strand üzemeltetőjénél kedvező volt az ötlet fogadtatása.