Szabó Péter sokat kíván tenni a fiatalokért

Visszafogott kampányra készül Szabó Péter, a Fidesz-KDNP és Paksi Lokálpatrióták Egyesületének polgármesterjelöltje. Szabó Péter keddi sajtótájékoztatóján beszélt az ajánlószelvények gyűjtése során szerzett tapasztalatairól. – Nagyon sok jó szót, jó ötletet kaptam. Ezeket fel tudom használni a munkám során – fogalmazott.

Köszönetet mondott a városlakóknak, akik aláírták az ajánlóíveket, valamint azoknak az aktivistáknak, akik segítettek a gyűjtésben. Kitért arra, hogy Süli János miniszter mellett a képviselőtársakkal is jó partnerségben tud együtt dolgozni.

Szabó Péter másfél éve alpolgármesterként, Süli János távozása óta ügyvivő polgármesterként dolgozik a városért. –Nagyon jól ismerem, részt is vettem a városfejlesztési tervek kidolgozásában, azok végrehajtását tartom legfontosabb feladatomnak – húzta alá. A következő hetekben változatlanul erre a munkára szeretne koncentrálni.

Azt is elmondta, hogy olyan polgármestere szeretne lenni Paksnak, aki nagy figyelmet szentel a fiataloknak, sokat tesz letelepedésükért, helyben tartásukért, ugyanakkor gondot kíván fordítani az idősekre és a családok igényeinek kielégítésére.

Hangsúlyozta, azt szeretné, ha a küszöbön álló erőműberuházásból az egész város profitálna, nemcsak azok, akik munkavállalóként, vállalkozóként kötődnek a fejlesztéshez, atomerőműhöz.

Szabó Péter polgármesterjelölt elmondta: a hétvégén kerül majd a postaládákba az első tájékoztató anyag, amely segít megismerni a városfejlesztéssel kapcsolatos elképzeléseit.