Kerezsi Lászlót indítja a Magyar Munkáspárt a polgármester-választáson

Kerezsi László a Magyar Munkáspárt jelöltje a paksi időközi polgármester-választáson – jelentette be Thürmer Gyula sajtótájékoztatón. A párt elnöke kiemelte, hogy a Magyar Munkáspárt 27 éve a dolgozó emberek, a szegények érdekeiért küzd, úgy gondolják, ez hiányzik a paksi önkormányzatból is. Azzal, hogy jelöltet állítottak, egyben jelzik, hogy támogatják a Paks II. beruházást – tette hozzá.

– Jó szívvel ajánlom a választók figyelmébe Kerezsi Lászlót, aki a párt országos vezetésének tagja, van rátekintése az országos politikára, önkormányzati tapasztalattal is rendelkezik, és tudja hogyan élnek az emberek. Egész életútja arra predesztinálja, hogy részt vegyen a helyi politikában, az itt élő emberek érdekeit szolgálja – fogalmazott Thürmer Gyula.

– A Magyar Munkáspárt programja szerint az ember a legfontosabb tényező. Az ajánlások gyűjtése során sok paksival beszélgettem, akik elmondták, hogy szeretnék, ha lenne a városban szülészet, jobb utak és járdák, bőségesebb kínálat munkahelyek tekintetében és több szórakozási lehetőség, tehát sok olyan felvetést hallottam, amivel jobbítani lehetne a paksiak életkörülményeit – mondta Kerezsi László a Magyar Munkáspárt polgármesterjelöltje, hozzátéve,  hogy megválasztása esetén ezért szeretne dolgozni.

Kerezsi László arról is tájékoztatott, hogy nagy hangsúlyt kívánnak helyezni a személyes találkozásra, ezért több alkalommal, a város több pontján jelen lesz a kampány során, de szórólapokon és a Magyar Munkáspárt lapjának hasábjain is tájékoztatják a választókat programjáról.