Már böngészhető a TelePaks Kistérségi Televízió új honlapja

Új honlapja van a TelePaks Kistérségi Televíziónak, ami a www.telepaks.hu címen érhető el. A városi arculathoz igazított internetes oldalra a televízió valamennyi saját gyártású műsora felkerül az adást követő napon. A huszonnégy órás adásidőből tizenhat és fél órában a képújságot olvashatják a TelePaks csatornáján, napi hét és fél órában pedig saját gyártású műsorokkal jelentkezik a helyi televízió. A napi friss híradóban Paks és a kistérség híreiről, eseményeiről informálódhatnak a televíziónézők, a tematikus magazinműsorok a közélet, az energetika, a sport, a vallás, a kultúra és az egészségügy aktualitásairól tájékoztatnak. A műsorok eddig is elérhetők voltak az interneten a TelePaks YouTube csatornáján, valamint a Paksi Hírnök online oldalán, ahol a televízió adását élőben is nézhették. Szeptember 4-től ezt a www.telepaks.hu-ra kattintva is megtehetik.

– Megváltoztak a tévézési szokások, ma már kevesebben ülnek le este hét órakor a készülékek elé, hogy megnézzék a helyi híradóban, mi történt a városban és környékén aznap. A tájékozódást megkönnyítendő döntöttünk úgy, hogy elindítjuk az új honlapot, mert így az adást követő napon minden saját gyártású híradós anyag és magazinműsor bármikor elérhető lesz könnyen, gyorsan, HD minőségben – mondta el Dallos Szilvia főszerkesztő. A honlap könnyen kezelhető, emellett elérhető róla a Paksi Hírnök online oldala, így egy kattintással a legfrissebb egyéb napi paksi információkat is elolvashatják.

Az új honlap az arculatváltás egyik eleme a televízióban. – Az elmúlt két évben korszerűsödött a teljes technikai háttér, elkezdtük az arculat megújítását is. Szeptembertől új főcímmel és feliratokkal jelentkezik közéleti és sport magazinunk, valamint a testületi tudósítások is, és hamarosan szinte valamennyi magazinunk új virtuális stúdióból jelentkezik, egy húszmillió forintos fejlesztésnek köszönhetően. Az új technika tesztelése már elkezdődött – tájékoztatott Dallos Szilvia.