Medveczki Zoltán: többet érdemelnek a paksiak

– Többet kapjanak a paksiak annál, mint amennyit eddig kaptak, mert többet érdemelnek. Nagyon dolgos, jólelkű, jó szándékú lakossága van a városnak, és úgy gondolom, hogy az a munka, amit a képviselő-testület végez, nem elégséges az itt élők jólétének fellendítése céljából – fogalmazott Medveczki Zoltán, a Magyar Környezetvédők Pártjának paksi időközi polgármester-választáson induló jelöltje, hozzátéve, ezen szeretne mindenképpen segíteni, hogy a hivatal a munka központjává váljon.

A Magyar Környezetvédők Pártjának polgármesterjelöltje arról is beszélt az Erzsébet Nagy Szálloda előtt tartott kampányzáró sajtótájékoztatóján, hogy a Zöld Program a munkahelyteremtésen túl fel fogja lendíteni az idegenforgalmat a térségben. Mint mondta, ez a gyönyörű épület megérdemelné, hogy roskadásig legyen szállóvendégekkel.

Medveczki Zoltán összefoglalta főbb programpontjait, miszerint fontosnak tartja, hogy legyen kórház Pakson, a szociális háló kiépítését, a közlekedés átszervezését, mivel itt az atomerőmű, „a terrorveszély kiküszöbölése érdekében” helyi rendelet tiltsa a migránsok letelepedését, valamint, hogy „az igazságszolgáltatás és a törvényesség helyre legyen állítva mind a testület, mind a hivatal munkájában”. – Mindez és egészségügyi programom megvalósulása hosszú, boldog életet fog jelenteni a lakosságnak – emelte ki.

Záró gondolatként azt mondta: arra kéri a paksi választópolgárokat, hogy szavazzanak a zöldek jelöltjére, mert aki a természetet szereti, az rossz ember nem lehet.