Heringes Anita: a polgármesternek a paksiak érdekeit kell képviselni

Országgyűlés képviselőként, paksiként az a felelősségem, hogy választásra buzdítsam a lakosságot – mondta Heringes Anita (MSZP) országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón.

– Igaz, hogy szeptember 10-én csak két évre választunk polgármestert, de hihetetlen súlya van ennek a döntésnek, hiszen ezzel a következő száz évre határozzuk meg Paks jövőjét – mondta, kiemelve, hogy éppen ezért egy tisztességes polgármesternek kell állni a város élén, olyan embernek akinek a szíve és az esze is a helyén van, akit senki nem tud befolyásolni a háttérből, aki csak a paksi lakosság érdekeit tartja szem előtt.

– Lázár János azt mondta, hogy a fejlesztések záloga Süli János minisztersége, innét fogva Paks biztos lehet abban, hogy minden fejlesztési pénz meg fog érkezni. A polgármesternek egy feladata van: a paksiak érdekeit képviselni mindenkivel szemben – húzta alá Heringes Anita, aki arra biztatja a paksi lakosságot, hogy menjenek el vasárnap szavazni, és válasszák Mezősi Árpádot, aki tapasztalt, higgadt és megfelelő döntéseket tud hozni.