Már csak pár napig adhatják be pályázatukat a tehetséges paksi fiatalok

Még ezen a héten, egészen pontosan szeptember 15-én 12 óráig lehet beadni a pályázatokat a Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány felhívására. A szervezet célja az anyanyelvi kultúra, a művészet, a tanulmányi munka és a sport területén kimagasló eredményt elérő diákok és a velük foglalkozó felnőttek elismerése, ösztönzése. Támogatják a kiváló teljesítményt nyújtó, felsőfokú tanulmányokat folytató fiatalokat is. Pályázni az általános iskola 5. osztályától az első diploma megszerzéséig tartó időszakban lehet, feltétel, hogy a pályázó állandó lakóhelye Paks vagy itt tanul.

A pályázatot írásban, az erre szolgáló űrlapon kell benyújtani, ami a további fontos információkat tartalmazó részletes kiírással együtt megtalálható a Paksi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Titkárságán, a Pákolitz István Városi Könyvtárban, a Városi Múzeumban, a Csengey Dénes Kulturális Központban, a Paksi Képtárban, a Dunakömlődi Faluházban, az oktatási intézményekben, vagy letölthető a www.paks.hu honlapról. A pályázatokat a Polgármesteri Hivatal titkárságára várja a Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány.

A sikeresen pályázókat az elbírálást követően értesítik és meghívót kapnak a díjkiosztó ünnepségre, amit az október 23-i ünnepségsorozat keretében tartanak meg. A pályázat eredményét a város honlapján közzé teszik.