Gépjárműflottával segíti új partnere a Paksi FC-t

Harmincöt, a Paksi FC címerével felmatricázott Volkswagen személygépkocsit biztosít a paksi labdarúgó klubnak a Spirit Auto Kft. A járműveket ünnepélyesen ifj. Murányi Ferenc ügyvezető adta át. A klub új partnere a Paksi FC eddigi eredményeit, 2006 óta tartó folyamatos élvonalbeli tagságát, csapatépítés terén képviselt elveit méltatta.

– A Paksi FC hosszú ideje stabil tag a nemzeti bajnokság első osztályában annak ellenére, hogy alacsony büdzsével dolgozik. A régióban, az autópiacon mi ugyanazt képviseljük, mint a PFC a labdarúgásban, ezért ez nem egyszerű szponzoráció, hanem közös képviselet – fogalmazott ifj. Murányi Ferenc az átadáson. Hozzátette, egy évre biztosítják a 35 autót a klub részére, de bíznak abban, hogy a megállapodás tovább folytatódik majd.

Molnár Róbert, a Volkswagen területi képviselője hozzátette, sporttámogatási rendszerükben kiemelt szerepet kap a labdarúgás. Ez elsősorban az egyes klubok és helyi márkakereskedések között kialakított flotta-használati megállapodások révén valósul meg.

– Először is szeretnék köszönetet mondani új partnerünknek. Az általuk elhangzott gondolatok egyfajta visszajelzések számunkra, hogy jó úton járunk. Stabil csapatként szezonról szezonra szeretnénk fejlődni, ennek eleget tettünk idáig, és szeretnénk a folytatásban is. Nálunk köztudottan csak magyar játékosok szerepelnek 2006 óta, így érjük el eredményeinket – reagált Bodnár Péter szakosztály-elnök.

Az egyik legalacsonyabb költségvetéssel dolgozik a klub, elveinkhez most új „motorokat” kaptunk. Stílszerűen mondhatom, hogy ugyanazzal a dinamizmussal, lendülettel vágunk neki a folytatásnak, mint ami a csapat részére biztosított autókat jellemzi – folytatta Bodnár Péter, aki arról is tájékoztatott, hogy a szakvezetés dönt arról, hogy kik használják a járműveket. A lehetőség a csapat tagjai számára komoly motivációt jelent – tette hozzá.