Bencze Jánost indítja a Jobbik a választáson

– Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel fogja képviselni a választókerületet Bencze János. Személye rácáfol arra a pesszimista vélekedésre, miszerint nem létezik hiteles politizálás, politikus – mondta Hegedűs Lorántné, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője azon a Pakson tartott sajtótájékoztatón, ahol bejelentették, hogy Bencze Jánost, a párt Tolna megyei elnökét indítja a Jobbik Magyarországért Mozgalom a jövő évi országgyűlési választáson Tolna megye 3. választókerületében.

Hegedűs Lorántné kitért a Jobbik béruniós aláírásgyűjtésére is. – A bérunió lényege több fizetés, több nyugdíj, ez jár az embereknek – fogalmazott, hozzátéve, az uniós csatlakozás óta egyre mélyül a bérek tekintetében a Nyugat-Európa és Magyarország közötti szakadék.

– Olyan jelek mutatkoznak, hogy Mészáros Lőrincek keltetőjévé válik az atomerőmű-beruházás – ezt már Bencze János mondta, kiemelve azt ígéri, hogy meg fogják előzni a korrupciót, és tisztességes, a környéket gyarapító beruházásra fognak törekedni. Kiemelte, furcsa számukra, hogy a kormány évek óta sokat beszél Paksról, de konkrét előkészületek nem történtek, pedig több ezer ember érkezésére kell felkészülni. Ami az úthálózatot illeti, Paksot a kelet-nyugati vérkeringésbe is be kellene kapcsolni, az atomerőmű- és a hídépítés beruházásai átgondoltan kell, hogy történjenek – fejtegette, hangsúlyozva, hogy csak azokat az elképzeléseket támogatják, amelyeknek van reális gazdasági háttere, segítik a vidék fejlődését.

– Olyan választókörzetben élünk, aminek az egyik felén itt van Paks és Dunaföldvár két ipari parkkal, a másik felén viszont Tamásiban, Gyönkön, Simontornyán nincsen semmi – említette példaként Bencze János, hangsúlyozva, ha a beruházás kapcsán elviszi a korrupció a fejlesztési forrásokat, akkor ez a térség még szegényebb lesz. Ez ellen mindenképpen fel kívánunk lépni, és egy komoly, határozott programmal megvalósítani a fejlődést – húzta alá Bencze János.